menu


                                                                        

Je zwangerschap is een unieke tijd. Nu er een klein mensje in je groeit is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In een relatief korte periode veranderd er heel veel in je lichaam. Al die veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid, pijnlijke schouder-nek en rugklachten. Tegelijkertijd kun je door de hormoonveranderingen  emotioneler zijn. Een ontspannen lichaamsmassage kan fysiek en emotioneel ondersteunend. Het is een moment van genieten; alleen voor jou en je kindje.

Zwangerschapsmassage mag gedurende je hele zwangerschapsperiode. De behandeling veranderd mee met de ontwikkeling die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt.

Wat kan je verwachten:

Zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage en een sessieduurt ca. 5 kwartier. De behandeling wordt geheel op jou afgestemd. Je ligt op een speciale zwangerschapstafel, met een borst en buikuitsparing. Je buik wordt volledigondersteund door een daarvoor bestemde band.                             

 

                                                                           

investering:

€60,00 per behandeling. 

Doordat ik aangesloten ben bij de NVST en RBCZ kom je mogelijk voor vergoeding in aanmerking, dit is afhankelijk van je polis.